ROL-TIM Przyprawa bengalska...
Osłonki białkowe przeznaczone są głównie dla przemysłu mięsnego.
Zastosowanie:
- wyroby wędliniarskie wędzone oraz parzone;
- małe, średnie i duże kiełbasy, np.: żywiecka, krakowska, szynkowa, tatrzańska, kabanosy, itd.;
- osłonka prosta nadaje się również do produkcji serów żółtych.
Zalety:
- przepuszczają dym oraz parę wodną, dzięki czemu wędliny osiągają lepszy smak i zapach;
- nadają wyrobom naturalny wygląd;
- nadają wspaniały kolor wędzenia;
- są wydajne w procesie produkcji;
- nadają się do klipsowania.
Kaliber: ø 100mm
Długość: 5mb
Gałka muszkatołowa ma intensywny korzenno-słodkawy smak. Stosowana jest do sosów śmietanowych i serowych, a także do tradycyjnych polskich potraw, takich jak: bigos, flaki, zupa fasolowa czy też mielone kotlety. Nadaje wyjątkowy aromat słodkim deserom i napojom.
Masa netto: 10g
Masa netto: 50g
Składniki w zmiennych proporcjach: czosnek, ziele angielskie, jałowiec, papryka, rozmaryn, liście laurowe, pieprz, sól.
- zakres: 0,01g - 200g
- automatyczna kalibracja
- tarowanie pełnej pojemności
- automatycznie wyłączanie po 30 sekundach
- pracuje w temperaturach od 10°C do 30°C
- Obecnie brak na stanie
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta

