9,00 zł
Masa netto: 250g
Jest to mieszanka, w której skład wchodzi: papryka czerwona grys, pieprz czarny, sól, gorczyca, cukier, marchew suszona, papryka słodka.
8,75 zł
Hamina (Polifosforan sodu E 452) stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych (oprócz boczków, słoniny i wędzonek surowo-dojrzewających), wędzonek drobiowych, szynek konserwowych pasteryzowanych i sterylizowanych (z wyjątkiem konserw typu mielonka) oraz wędzonek wołowych.
Zastosowanie:
Środek dodawany dla lepszej kleistości masy mięsnej do kiełbas. Przed dodaniem rozpuścić w wodzie. Wysoko funkcjonalny składnik solanek fosforanowych do nastrzykiwania gotowanych szynek, łopatek i polędwic zawiera emulgatory (E-451, E-450, E-452, E-339) do środków spożywczych (użycie ograniczone)
Masa netto: 250g
2,90 zł
Masa netto: 100g Składniki w zmiennych proporcjach:bułka tarta, sól, czosnek, koper nać 3%, imbir, papryka słodka, pieprz czarny.
3,00 zł
Masa netto: 50g Składniki w zmiennych proporcjach: gorczyca, cebula, marchew, papryka słodka, pasternak, papryka - barwnik naturalny.
62,50 zł
Jelita wieprzowe kalibrowane 24-26Pęczek mierzy około 75mb jelit.