Kasza jęczmienna gruba jest wytwarzana z ziaren jęczmienia. Zazwyczaj ma szary kolor z zielonym lub żółtym odcieniem. Ceni się ją za delikatny smak, ale także za dobroczynne właściwości dla naszego organizmu.
Zastosowanie:
Środek dodawany dla lepszej kleistości masy mięsnej do kiełbas. Przed dodaniem rozpuścić w wodzie. Wysoko funkcjonalny składnik solanek fosforanowych do nastrzykiwania gotowanych szynek, łopatek i polędwic zawiera emulgatory (E-451, E-450, E-452, E-339) do środków spożywczych (użycie ograniczone)
Masa netto: 250g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta