Mąka owsiana
Doskonała do wypieku chleba i naleśników
Typ 2000
Masa netto: 1kg
Ryż paraboliczny to odmiana długoziarnistego, białego ryży, który został podany specjalnym procesom. Proces ten jest hydrotermalną obróbką surowych ziaren ryżu. Ziarna podaje się działaniu powietrza pod zwiększonym ciśnieniem, przy jednoczesnym wykorzystaniu pary wodnej.
Pektyna w proszku do dżemów niskosłodzonych
Pektyna to naturalna substancja żelująca pochodzenia roślinnego występująca w owocach.
Idealna do przygotowania dżemów, konfitur owocowych.
Przetwory przygotowane z dodatkiem pektyny zachowują charakterystyczne cechy organoleptyczne dla użytego surowca.
Masa netto: 23g
Kasza jęczmienna gruba jest wytwarzana z ziaren jęczmienia. Zazwyczaj ma szary kolor z zielonym lub żółtym odcieniem. Ceni się ją za delikatny smak, ale także za dobroczynne właściwości dla naszego organizmu.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta