Zastosowanie:
- do surówek i sałatek;
- bardzo smaczna przekąska;
- do muffinów;
- do pieczywa;
- można zastąpić nim jajka w ciastach lub kotletach (ma działanie wiążące)
- do dekoracji.
Kasza pęczak jest odmiana kaszy jęczmiennej. Powstaje z jednego z najstarszych zbóż czyli jęczmienia. Kasza pęczak to całe ziarna jęczmienna pozbawiona łusek. Jest to najmniej przetworzona kasza, otrzymywana z całych, niepodlegających pokruszeniu ziaren jęczmienia.
Mąka z soczewicy czerwonej
Idealna do ciast i naleśników
Masa netto: 500g
Ryż biały to rodzaj zbóż z rodziny wiechlinowatych obejmujący 25 gatunków. Występuje w strefie klimatów gorących i ciepłych na całym świecie. Ryż spożywczy, będący podstawą wyżywienia 1/3 ludności świata, jest produktem otrzymywanym z ziaren ryżu siewnego.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta