Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu!
Zastosowanie: do past, sosów, gulaszów, gołąbków, zup, fasolki po bretońsku, twarogu, jaj i jajecznicy.
Do przyprawiania kanapek, zapiekanek, pizzy, spaghetti, sałatek, grillowanych i pieczonych mięs i warzyw.
Mąka jaglana bezglutenowa 500g
Mąka jaglana bezglutenowa
Doskonała do naleśników i makaronów
Masa netto: 500g
Liście lubczyku charakteryzują się korzennym zapachem i gorzkawym smakiem. Są doskonałe do zup, wywarów, pikli i sosów sałatkowych. Wzbogacą smak dań mięsnych, m.in. baraniny, królika i drobiu. Świetnie sprawdzają się do aromatyzowania herbaty z miodem.
Masa netto: 10g
Mąka z amarantusa bezglutenowa
Idealna do naleśników i wypieków
Masa netto: 500g
- Obecnie brak na stanie
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta