Skórki pomarańczowe kandyzowane to kostki skórki pomarańczowej w syropie.
Są bardzo aromatycznym dodatkiem do świątecznych jak i codziennych ciast i deserów.
Masa netto: 100g
Składniki: skórki pomarańczowe 49%, syrop glukozowo-fruktozowy 39,5%, cukier 11%, regulator kwasowości: E330 0,5%, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.Masa netto: 20g
- Obecnie brak na stanie
Goździki nadają potrawom korzenny smak i zniewalający aromat. Goździki całe są wykorzystywane do likierów i grzanych win, natomiast pokruszone będą doskonałe do marynat i sosów mięsnych.
Wraz z cebulą i listkiem laurowym świetnie pasują do czerwonej kapusty.
Masa netto: 10g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta