3,80 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do dań mięsnych, zup, warzyw, wypieków, do duszenia i dłuższego gotowania, doskonale pasuje do potraw z dyni.Składniki:pieprz naturalny, gałka muszkatołowa, imbir, goździki.
3,00 zł
Doskonała do dań z rożna. Można nią nacierać mięso oraz na jej bazie tworzyć marynaty. Idealna do każdego rodzaju mięsa drobiowego.
6,00 zł
Cebula jest popularnym na całym świecie warzywem o silnym, słodkim smaku, niezbędnym w każdej kuchni.
1,89 zł
Jest starożytną przyprawą oraz jedną z pierwszych zarejestrowanych roślin uprawianych w celu pozyskiwania nasion.
12,50 zł
Jest jedną z najstarszych przypraw na świecie.Nasiona sprzedawane są luzem lub w postaci zmielonej. Najlepiej jest kupić kardamon w całości, ponieważ mielony szybko traci swój smak.Posiada wyraźny, cytrynowo-eukaliptusowy zapach oraz ostry, korzenny, gorzkawy smak.
Właściwości lecznicze:- jest podstawowym składnikiem preparatów medycznych na niestrawność oraz wzdęcia;- regularnie dodawany do większości spożywanych potraw skutecznie przyspiesza przemianę materii i niweluje wagę ciała;- jest stosowany w leczeniu choroby wrzodowej i zakażeń jamy ustnej oraz gardła;- może pomóc w zapobieganiu i łagodzeniu objawów przeziębienia i grypy. Zastosowanie:- używany jest do wypieków, takich jak: pierniki, ciastka z owocami, szarlotka lub desery: lody, kremy, kompoty;- dodaje się go do mięs, drobiu, ryb oraz pasztetu;- bardzo dobrze smakuje dodany do herbaty lub kawy;- do grzanego wina i piwa oraz likierów;- aromatyzuje pikle, szczególnie marynowane śledzie.
Właściwości lecznicze:- jest podstawowym składnikiem preparatów medycznych na niestrawność oraz wzdęcia;- regularnie dodawany do większości spożywanych potraw skutecznie przyspiesza przemianę materii i niweluje wagę ciała;- jest stosowany w leczeniu choroby wrzodowej i zakażeń jamy ustnej oraz gardła;- może pomóc w zapobieganiu i łagodzeniu objawów przeziębienia i grypy. Zastosowanie:- używany jest do wypieków, takich jak: pierniki, ciastka z owocami, szarlotka lub desery: lody, kremy, kompoty;- dodaje się go do mięs, drobiu, ryb oraz pasztetu;- bardzo dobrze smakuje dodany do herbaty lub kawy;- do grzanego wina i piwa oraz likierów;- aromatyzuje pikle, szczególnie marynowane śledzie.
2,40 zł
Papryka słodka otrzymywana jest z wysuszonych i zmielonych owoców papryki rocznej, która pochodzi z tropikalnych rejonów Ameryki Środkowej i Południowej oraz Europy Południowej.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta

