Pieprz czarny to wysuszone i sfermentowane nasiona rośliny rosnącej w krajach tropikalnych. Jako przyprawa występuje głównie w dwóch formach: ziarnistej - używanej na początku przygotowywania potrawy, oraz mielonej - tę jego wersję dodaje się pod koniec tworzenia dania, aby zachowało swój aromat. Pieprz czarny ziarnisty ma ostry, palący smak i jest niezastąpiony w przygotowaniu zup, na przykład krupniku.
Masa netto: 18g
Kolendra charakteryzuje się łagodnym smakiem, natomiast chcąc go spotęgować, można delikatnie opiec lub podsmażyć nasiona przed użyciem. Dobrze komponuje się z wędzonym mięsem i dziczyzną oraz warzywami strączkowymi.
Masa netto: 15g
Papryka słodka mielona
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta