7,20 zł
Wspaniała kompozycja aromatycznych ziół i przypraw, podkreślająca walory smakowe i zapachowe potraw. Idealnie sprawdzi się do mięs przyrządzanych w szynkowarze oraz piekarniku lub grillu
49,90 zł
Poradnik domowego serowarstwa
Domowe sery są zdrowsze, tańsze i o wiele smaczniejsze niż ich sklepowe odpowiedniki. A ta książka to podręcznik dla początkujących i średnio zaawansowanych serowarów. Niezbędna teoria podana w prosty sposób i praktyka zaprezentowana z pasją!
Dowiedz się, krok po kroku, jak zrobić nie tylko tradycyjne polskie sery (na przykład typu korycińskiego czy żuławski), ale również najpyszniejsze europejskie (typu parmezan, camembert czy mascarpone).
Spróbuj domowego ementalera czy halloumi, dowiedz się, jak zrobić panir czy mozzarellę, rozkoszuj się smakiem ricotty czy szampana z serwatki.
Zrób sobie ser i zobacz jakie to łatwe!
- Obecnie brak na stanie