Składniki: pieprz czarny (55%), sól, gorczyca czarna, chili (6%), papryka ostra.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Imbir charakteryzuje się palącym smakiem z cytrynowo-słodkawą nutą oraz korzennym aromatem. Idealnie pasuje jako dodatek do pierników, puddingów, pikli i grzańców. Jest również powszechnie dodawany do potraw mięsnych, warzywnych oraz marynat.
Masa netto: 15g
Przyprawa niezastąpiona do tradycyjnych dań kuchni meksykańskiej oraz kuchni Tex-Mex, takich jak burrito, enchilada, quesadila, taco, chili, con carne, fajita. Będzie doskonała również do mięs przygotowywanych na grillu.
Składniki: sól, papryka słodka, cukier, pomidor, czosnek, cebula, chili (4,3%), oregano, owoc kolendry, kminek, gałka muszkatołowa, cynamon, aromat.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Nasza przyprawa nadaje potrawom śródziemnomorski charakter. Doskonale uzupełni smak zapiekanek makaronowych oraz sosów na bazie śmietany, pomidorów i grzybów. Jest niezastąpiona m.in. do penne ze szpinakiem, spaghetti carbonara czy pappardelle z grzybami leśnymi.
Składniki: sól, cebula, bazylia (21,7%), czosnek (5%), papryka słodka, oregano, cukier, tymianek, natka pietruszki, pieprz czarny, chili, cząber.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Przyprawa do pieczeni jest polecona do mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego. Można wetrzeć ją w surowe mięso lub na jej bazie przygotować marynatę. Pieczeń najlepiej piec w temperaturze 150-180°C, a w międzyczasie warto ją kilka razy obrócić.
Składniki: sól, gorczyca biała, papryka słodka, cebula, papryka ostra, kminek, pieprz czarny, majeranek, tymianek.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Cynamon ma słodkawo-korzenny smak. Idealnie wzbogaca zarówno mięsne potrawy, jak i słodkie desery. W polskiej kuchni najczęściej przyprawiamy nim dania z ryżu, kompoty, zwłaszcza z gruszek, desery czekoladowe, cista, napoje, chleb korzenny i grzanki.
Masa netto: 15g
Przyprawa do bigosu wzbogaca walory smakowe i zapachowe dań z kapusty. Najlepiej dodawać ją w trakcie gotowania, ponieważ pod wpływem ciepła składniki zawarte w przyprawie uwalniają swój aromat.
Składniki: sól, papryka słodka, cukier, kminek, pieprz czarny, owoc kolendry, gorczyca biała, owoc jałowca, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie, papryka ostra.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta