- Obecnie brak na stanie
Liść laurowy ma korzenny, lekko gorzki smak. To jedno z najpopularniejszych ziół w kuchni i w duecie z zielem angielskim podstawa wielu dań.
Masa netto: 6g
Pieprz ziarnisty jest używany do mięs, ryb, zup, sosów, bulionów oraz marynat. Ważne, aby dodać go na początku przyrządzania potrawy, gdyż pieprz w formie ziarnistej stopniowo uwalnia swój aromat podczas gotowania.
Masa netto: 20g
Cynamon ma słodkawo-korzenny smak. Idealnie wzbogaca zarówno mięsne potrawy, jak i słodkie desery. W polskiej kuchni najczęściej przyprawiamy nim dania z ryżu, kompoty, zwłaszcza z gruszek, desery czekoladowe, ciasta, napoje, chleb korzenny i grzanki.
Liczba sztuk: 3szt
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta