Zastosowanie:
Środek dodawany dla lepszej kleistości masy mięsnej do kiełbas. Przed dodaniem rozpuścić w wodzie. Wysoko funkcjonalny składnik solanek fosforanowych do nastrzykiwania gotowanych szynek, łopatek i polędwic zawiera emulgatory (E-451, E-450, E-452, E-339) do środków spożywczych (użycie ograniczone)
Masa netto: 250g
Imbir charakteryzuje się palącym smakiem z cytrynowo-słodkawą nutą oraz korzennym aromatem. Idealnie pasuje jako dodatek do pierników, puddingów, pikli i grzańców. Jest również powszechnie dodawany do potraw mięsnych, warzywnych oraz marynat.
Masa netto: 15g
Przyprawa do kurczaka po staropolsku nadaje potrawie przyjemną ziołową nutę. Idealnie pasuje też do dań z indyka czy kaczki. Można ją wykorzystać na każdym etapie przyrządzania mięsa: podczas marynowania, smażenia, duszenia lub pieczenia.
Składniki: sól, cebula, majeranek (8,7%), kminek, tymianek, oregano, imbir, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; olej rzepakowy.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 25g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta