Przyprawa do pieczeni jest polecona do mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego. Można wetrzeć ją w surowe mięso lub na jej bazie przygotować marynatę. Pieczeń najlepiej piec w temperaturze 150-180°C, a w międzyczasie warto ją kilka razy obrócić.
Składniki: sól, gorczyca biała, papryka słodka, cebula, papryka ostra, kminek, pieprz czarny, majeranek, tymianek.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Zioła prowansalskie są niezastąpione do mielonych mięs, farszów, sosów ziołowych, a także do zup, sałatek, twarogów oraz potraw z grilla. Doskonale pasują do pizzy i zapiekanek. Można dodawać je w trakcie gotowania, jak i posypywać nimi gotowe danie.
Składniki: tymianek, bazylia, cząber, majeranek, rozmaryn, oregano, liść laurowy.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 10g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta