RAFEX Przyprawa do szpinaku...
- Obecnie brak na stanie
Preparat powoduje wzmocnienie i wyostrzenie smaku gotowego wyrobu.Dawkowanie: 6 - 7g preparatu na 1kg farszu. Skład:wzmacniacz smaku E621; przyprawy (pieprz, majeranek); sól; maltodekstryna; warzywa (czosnek, pietruszka); glukoza; aromat (zawiera: ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka roślinnego z kukurydzy, przyprawy); oleożywica przypraw - ekstrakt przypraw; preparat aromatyczny (zawiera: sól, skrobia kukurydziana). Masa netto: 100g
AZOTYNOWA SÓL PEKLUJĄCA 1kg...
Azotynowa sól peklująca (peklosól*) jest niezastąpiona w produkcji wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Peklowanie nawiązuje do jednego z najstarszych sposobów konserwowania żywności – konserwacji za pomocą soli. Peklosól zapewnia stabilność mikrobiologiczną mięsa, oddalając zagrożenie zatrucia jadem kiełbasianym; konserwuje mięso, dodając różowego koloru i pikantnego posmaku.
Masa netto: 1kg
Dawkowanie: 1kg na 10 litrów wody lub 20-25g na 1kg mięsa
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
