AZOTYNOWA SÓL PEKLUJĄCA 1kg...
Azotynowa sól peklująca (peklosól*) jest niezastąpiona w produkcji wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Peklowanie nawiązuje do jednego z najstarszych sposobów konserwowania żywności – konserwacji za pomocą soli. Peklosól zapewnia stabilność mikrobiologiczną mięsa, oddalając zagrożenie zatrucia jadem kiełbasianym; konserwuje mięso, dodając różowego koloru i pikantnego posmaku.
Masa netto: 1kg
Dawkowanie: 1kg na 10 litrów wody lub 20-25g na 1kg mięsa
Składniki w zmiennych proporcjach:cebula, por, kurkuma, chilli, czosnek, imbir.
Składniki w zmiennych proporcjach:kurkuma, kmin, cynamon, goździki, papryka, czosnek, kolendra.
- Obecnie brak na stanie
papryka chilli, szałwia, czosnek granulowany, kmin rzymski, kolendra, oregano, pomidory suszone.
RAFEX Przyprawa do barszczu...
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta