4,00 zł
Masa netto: 40gSkładniki w zmiennych proporcjach: kardamon, cynamon, goździki, imbir, cukier waniliowy.
3,10 zł
Masa netto: 50g
Składniki w zmiennych proporcjach:słodka czerwona papryka, chili, pieprz czarny, ziele angielskie, tymianek, pietruszka, cebula biała, biała sól morska (16%).
Składniki w zmiennych proporcjach:słodka czerwona papryka, chili, pieprz czarny, ziele angielskie, tymianek, pietruszka, cebula biała, biała sól morska (16%).
ROL-TIM Przyprawa gruzińska...
3,70 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do dań z warzyw, potraw mięsnych (pieczonego mięsa, szaszłyków), bigosu, kaszanki, susówek i sałatek, duszonych warzyw. Składniki:
kozieradka, kolendra, koperek, seler, nać pietruszki, bazylia, cząber, mięta, liść laurowy, majeranek, papryka ostra, szafran.
kozieradka, kolendra, koperek, seler, nać pietruszki, bazylia, cząber, mięta, liść laurowy, majeranek, papryka ostra, szafran.
3,50 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do drobiu, jagnięciny i wołowiny (zwłaszcza smażonych), do gulaszu wołowego, do mięsa, mielonego, kuskusu, bulgaru, ryżu oraz zup i sosów. Składniki:
kmin rzymski, kardamon, pieprz naturalny, kolendra, goździki, papryka słodka, papryka chilli.
kmin rzymski, kardamon, pieprz naturalny, kolendra, goździki, papryka słodka, papryka chilli.
3,60 zł
Masa netto: 50gZastosowanie: do jagnięciny, cielęciny, owoców morza, ryb, ryżu, sałatek i różnego rodzaju farszu. Składniki: sumak, tymianek, sezam prażony, sól.
4,70 zł
Mieszanka przyprawowa do produkcji kiełbasy.Preparat powoduje wzmocnienie i wyostrzenie smaku. Dawkowanie: 5 - 6g preparatu na 1kg farszu. Masa netto: 100gSpecyfikacja produktu dostępna pod adresem e-mail: aleksandra.rosiak@nowpol.com.pl (w wiadomości wystarczy wpisać nazwę przyprawy).
2,50 zł
Masa netto: 100gJest to najpopularniejsza przyprawa w kuchni bułgarskiej.
Występuje w dwóch odmianach: czerwonej i zielonej. Czubrica czerwona zaostrza potrawy oraz sprawia, że przygotowane dania zyskują niespotykany i oryginalny smak. W jej skład wchodzą: papryka, cząber, pieprz czarny, sól. Właściwości lecznicze:- ma właściwości bakteriobójcze;- jej spożywanie hamuje rozwój drożdżaków;- olejek z cząbru, który jest w niej zawarty, hamuje aktywność wirusów;- działa także destrukcyjnie na grzyby patogenne pochodzące z rodzaju Trichophyton. Zastosowanie:- służy do przyprawiania wszelkiego rodzaju mięs;- dodaje się ją do zup i dań z fasoli;- przyprawia się nią dania z soczewicy, z mięsa baraniego i jagnięcego;- bardzo dobra do poprawienia smaku przyrządzanego leczo, pikantnego gulaszu, bigosu, spaghetti oraz pizzy.
3,30 zł
Masa netto: 50gSkładniki:kozieradka, cebula, czosnek, lubczyk, majeranek, papryka słodka, papryka ostra, tymianek, sól.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta