Ryż paraboliczny to odmiana długoziarnistego, białego ryży, który został podany specjalnym procesom. Proces ten jest hydrotermalną obróbką surowych ziaren ryżu. Ziarna podaje się działaniu powietrza pod zwiększonym ciśnieniem, przy jednoczesnym wykorzystaniu pary wodnej.
Mąka orkiszowa pełnoziarnista
Doskonała do pierogów, makaronów, ciast i naleśników.
Typ 2000
Masa netto: 1kg
Mąka owsiana
Doskonała do wypieku chleba i naleśników
Typ 2000
Masa netto: 1kg
ROL-TIM Przyprawa gruzińska...
kozieradka, kolendra, koperek, seler, nać pietruszki, bazylia, cząber, mięta, liść laurowy, majeranek, papryka ostra, szafran.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
