Estragon to aromatyczna przyprawa o lekko gorzkim smaku i korzenno-ziołowym aromacie. Polecany jest do białych mięs, ryb, baraniny, cielęciny i dziczyzny, a także do twarogów, farszów i masła ziołowego.
Masa netto: 10g
pieprz cayenne, kurkuma, cynamon, gałka muszkatołowa, sól, pieprz czarny, imbir, czosnek granulowany, kumin (kmin rzymski), papryka słodka, ziele angielskie, kolendra ziarna, goździki.
Skórki pomarańczowe kandyzowane to kostki skórki pomarańczowej w syropie.
Są bardzo aromatycznym dodatkiem do świątecznych jak i codziennych ciast i deserów.
Masa netto: 100g
Składniki: skórki pomarańczowe 49%, syrop glukozowo-fruktozowy 39,5%, cukier 11%, regulator kwasowości: E330 0,5%, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta