4,00 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu!Zastosowanie: ostra przyprawa do dań, które zawierają pomidory; doskonale uwydatni smak zup: pomidorowej, z soczewicy, fasoli; do mięsa; do afrykańskiej potrawki z kurczaka "doro wat"; dipów i sosów. Składniki:
papryka chilli, kolendra, goździk, kardamon, ziele angielskie, pieprz naturalny, kozieradka, cynamon, imbir.
papryka chilli, kolendra, goździk, kardamon, ziele angielskie, pieprz naturalny, kozieradka, cynamon, imbir.
28,35 zł
Lubczyk to roślina, która znajduje swoje zastosowanie nie tylko w kuchni, ale też w kosmetyce i medycynie.
1,45 zł
Przyprawa Grill pikantny - suszona mieszanka przyprawowa.Składniki: sól, papryka słodka, cebula, nasiona kolendry, gorczyca biała, majeranek, chili (3%), cukier, owoc jałowca, pieprz czarny (2,2%), czosnek, rozmaryn.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne.Masa netto: 20g
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne.Masa netto: 20g
1,80 zł
To małe, twarde i żółtawe nasionka strąków - rośliny, która przypomina fasolę.
6,60 zł
Czosnek niedźwiedzi to roślina o liściach przypominających konwalię.W Polsce spotykany w terenach górzystych. Tą przyprawę należy stosować w surowej postaci, mieszać z gotowym daniem tuż przed podaniem. W przeciwnym razie, większość charakterystycznego smaku jest marnowana - ulatniając się wypełnia kuchnię, a nie jedzenie. Czosnek niedźwiedzi ma wszystkie właściwości czosnku pospolitego. Ma wyraźny aromat. Właściwości lecznicze:- ma silne działanie bakteriobójcze;- korzystnie działa na serce;- obniża ciśnienie krwi;- zapobiega nowotworom złośliwym oraz miażdżycy;- liście zawierają dużo witaminy C oraz pobudzają apetyt. Zastosowanie:- do zup i sosów;- można go stosować do przyprawiania past na bazie serów i jajek;- bardzo dobry do świeżych sałatek;- można go kisić oraz marynować w oliwie;- do mięs.
4,60 zł
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu!
Zastosowanie: do past, sosów, gulaszów, gołąbków, zup, fasolki po bretońsku, twarogu, jaj i jajecznicy.
Do przyprawiania kanapek, zapiekanek, pizzy, spaghetti, sałatek, grillowanych i pieczonych mięs i warzyw.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta