1,45 zł
Majeranek wykorzystuje się do gotowanie, duszenia, pieczenia wielu potraw, również zup: żurek, kapuśniak, grochowa czy fasolowa oraz do past i sosów do sałatek.
Najlepiej dodawać pod koniec gotowania.
Najlepiej dodawać pod koniec gotowania.
4,00 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: w kuchni indyjskiej używana jest do potraw typu pilaw, curry z drobiu lub wołowiny, ryb, warzyw, zup, soczewicy, roślin strączkowych. Składniki:pieprz naturalny, kolendra, goździki, kardamon, laska cynamonu.
2,50 zł
Nazwa pochodzi od łacińskiego słowa 'petra", czyli skała. Znaleźć ją bowiem można było najczęściej na skałach wapiennych, gdzie rosła w stanie dzikim.
3,50 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do kurczaka i dań z drobiu. Składniki:papryka suszona, imbir, nać pietruszki, kozieradka, majeranek, pieprz naturalny, ziele angielskie, kminek, goździki, czosnek granulowany, pieprz cayenne, tymianek, oregano, kolendra, kurkuma, lubczyk.
ROL-TIM Czosnek niedźwiedzi...
5,25 zł
Zastosowanie: do zup i sosów do mięs, również do past na bazie serów i jajek oraz do sosów i dipów do sałatek.
3,26 zł
Lubczyk to roślina, która znajduje swoje zastosowanie nie tylko w kuchni, ale też w kosmetyce i medycynie.
ROL-TIM Przyprawa gruzińska...
3,70 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do dań z warzyw, potraw mięsnych (pieczonego mięsa, szaszłyków), bigosu, kaszanki, susówek i sałatek, duszonych warzyw. Składniki:
kozieradka, kolendra, koperek, seler, nać pietruszki, bazylia, cząber, mięta, liść laurowy, majeranek, papryka ostra, szafran.
kozieradka, kolendra, koperek, seler, nać pietruszki, bazylia, cząber, mięta, liść laurowy, majeranek, papryka ostra, szafran.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta