1,45 zł
Majeranek wykorzystuje się do gotowanie, duszenia, pieczenia wielu potraw, również zup: żurek, kapuśniak, grochowa czy fasolowa oraz do past i sosów do sałatek.
Najlepiej dodawać pod koniec gotowania.
Najlepiej dodawać pod koniec gotowania.
3,30 zł
Zastosowanie: do mięs: jagnięciny, baraniny. Idealnie komponuje się w sałatkach, stosowany również jako dodatek do sosów.
2,10 zł
Cebula jest popularnym na całym świecie warzywem o silnym, słodkim smaku, niezbędnym w każdej kuchni.Jest jednym z nielicznych warzyw, które podczas przygotowywania nie traci swoich wartości zdrowotnych. Cebula zawiera wiele witamin m.in. A, B1, B2, B6, B7, C. Pomimo tego, że została zasuszona, to nie straciła swoich walorów smakowych, ani aromatu.Zastosowanie:- dodatek do zup;- do każdego rodzaju mięsa;- doskonale sprawdza się do dań z dziczyzny, ryb;- można ją dodać do gulaszu lub pieczeni.
RAFEX Przyprawa korzenna do...
2,60 zł
Masa netto: 60gSkładniki: imbir, bazylia, gorczyca, ziele angielskie, cebula, pieprz, koper.
ROL-TIM Papryczki Piri-Piri...
4,50 zł
Bardzo ostra odmiana papryki chilli.
Zastosowanie: niewielka ilość papryczki poprawia smak sosów i past. Zmieloną można dodawać do marynat do mięs, zup oraz wielu dań kuchni portugalskiej.
Zastosowanie: niewielka ilość papryczki poprawia smak sosów i past. Zmieloną można dodawać do marynat do mięs, zup oraz wielu dań kuchni portugalskiej.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta