5,50 zł
Musli to mieszanka płatków zbożowych, owoców suszonych, orzechów i bakalii.
Musli jemy najczęściej z mlekiem czy jogurtem.
- Obecnie brak na stanie
3,80 zł
Cebula jest popularnym na całym świecie warzywem o silnym, słodkim smaku, niezbędnym w każdej kuchni.
VISANA Bulion lubczykowy do...
8,60 zł
Masa netto: 65g Oryginalna receptura sprawia, że bulion świetnie podkreśla walory potraw. Zupy, sosy, sałatki, mięsa oraz inne potrawy uzyskują znakomity smak i aromat.
Składniki: cebula smażona, lubczyk, pasternak, sól kamienna, pietruszka, marchew, seler, cebula, pieprz czarny, por, rozmaryn.
Składniki: cebula smażona, lubczyk, pasternak, sól kamienna, pietruszka, marchew, seler, cebula, pieprz czarny, por, rozmaryn.
3,80 zł
Masa netto: 50g
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do pizzy i zapiekanek.Składniki:oregano, tymianek, bazylia, suszony czosnek, suszona cebulka, pieprz naturalny mielony, papryka słodka, papryka czerwona grys, pomidor suszony.
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do pizzy i zapiekanek.Składniki:oregano, tymianek, bazylia, suszony czosnek, suszona cebulka, pieprz naturalny mielony, papryka słodka, papryka czerwona grys, pomidor suszony.
4,00 zł
Czosnek jest rośliną, która pochodzi z Azji Środkowej, obecnie uprawia się go na całym świecie, także w Polsce.Ma intensywny smak i aromat. Używany jest w kuchniach całego świata. Rozróżniamy wiele odmian czosnku. Najlepszy czosnek to ten stosowany w całości, jednak dostępny jest także w postaci granulatu, mielony, sproszkowany, w płatkach lub jako sól czosnkowa.Właściwości lecznicze:- przypisuje się mu działanie wykrztuśne, napotne, moczopędne oraz przeciwskurczowe w jelitach;- nie niszczy flory bakteryjnej w przeciwności do większości antybiotyków;- pomaga w trawieniu - zwiększa produkcję żółci, dzięki czemu przyspiesza trawienie oraz redukuje wystąpienie wzdęć;- obniża poziom cholesterolu;- obniża ciśnienie krwionośne.Zastosowanie:- do każdego rodzaju mięsa, ryb;- wzbogaca smak sosów i dipów, wszelkiego rodzaju past oraz kanapek;- stosuje się go do przyprawiania warzyw, twarogów, potraw z grilla, sałatek;- wzbogaca smak szynki, kiełbas i pasztetów;- do marynat.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta