Zastosowanie:
Środek dodawany dla lepszej kleistości masy mięsnej do kiełbas. Przed dodaniem rozpuścić w wodzie. Wysoko funkcjonalny składnik solanek fosforanowych do nastrzykiwania gotowanych szynek, łopatek i polędwic zawiera emulgatory (E-451, E-450, E-452, E-339) do środków spożywczych (użycie ograniczone)
Masa netto: 250g
Służy do osadzania ślimaka w korpusie maszynki do mięsa.Pasuje do maszynek "ALFA".
Owoc jałowca to aromatyczna przyprawa o leśnym zapachu oraz słodko-gorzkawym smaku. Świetnie pasuje do pieczeni, duszonych warzyw, sałatek, pasztetów, bigosu, kiszonej kapusty, ryb i dziczyzny. Pokruszone owoce będą doskonałe do marynaty.
Masa netto: 15g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta