Pektyna w proszku do dżemów niskosłodzonych
Pektyna to naturalna substancja żelująca pochodzenia roślinnego występująca w owocach.
Idealna do przygotowania dżemów, konfitur owocowych.
Przetwory przygotowane z dodatkiem pektyny zachowują charakterystyczne cechy organoleptyczne dla użytego surowca.
Masa netto: 23g
Imbir Kandyzowany w smaku jest jednocześnie pikantny i słodki.
W jego składzie znajduje się gingerol i zinferon o działaniu przeciwwirusowym, przeciwzapalnym i przeciwbakteryjnym.
Imbir kandyzowany to doskonały dodatek do herbaty, pierników, kompotów, konfitur, ciast oraz deserów.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta