Pektyna w proszku do dżemów niskosłodzonych
Pektyna to naturalna substancja żelująca pochodzenia roślinnego występująca w owocach.
Idealna do przygotowania dżemów, konfitur owocowych.
Przetwory przygotowane z dodatkiem pektyny zachowują charakterystyczne cechy organoleptyczne dla użytego surowca.
Masa netto: 23g
Masa netto: 1kg
Kasza bulgur wytwarzana jest z pszenicy durum, która jest najwyższej klasy. Pozyskane ziarna pszenicy bulgur w pierwszej kolejności należy osuszyć, a następnie zgnieść. Warto dodać, że kasza bulgur występuje w trzech odmianach: drobno-, średnio- oraz gruboziarnistej.
Zastosowanie:
- do surówek i sałatek;
- bardzo smaczna przekąska;
- do muffinów;
- do pieczywa;
- można zastąpić nim jajka w ciastach lub kotletach (ma działanie wiążące)
- do dekoracji.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta