kmin rzymski, kardamon, pieprz naturalny, kolendra, goździki, papryka słodka, papryka chilli.
Skórki cytrynowe kandyzowane to kostki skórki cytrynowej w syropie.
Są bardzo aromatycznym dodatkiem do świątecznych jak i codziennych ciast i deserów.
Masa netto: 100g
Składniki: skórka cytryny 50%, syrop glukozowo-fruktozowy 39%, sacharoza 11%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy: E330 0,5%, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
Mąka z pestek dynia bezglutenowa
Idealna do wypieków i deserów
Masa netto: 500g
- Obecnie brak na stanie
Kolendra charakteryzuje się łagodnym smakiem, natomiast chcąc go spotęgować, można delikatnie opiec lub podsmażyć nasiona przed użyciem. Dobrze komponuje się z wędzonym mięsem i dziczyzną oraz warzywami strączkowymi.
Masa netto: 15g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta