Masa netto: 1kg
Kasza bulgur wytwarzana jest z pszenicy durum, która jest najwyższej klasy. Pozyskane ziarna pszenicy bulgur w pierwszej kolejności należy osuszyć, a następnie zgnieść. Warto dodać, że kasza bulgur występuje w trzech odmianach: drobno-, średnio- oraz gruboziarnistej.
Mąka z zielonego groszku
Idealna do puree i wypieków
Masa netto: 500g
- Obecnie brak na stanie
RAFEX Przyprawa do cukini i...
- -5%
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby!
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np.goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne. Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycają smakiem domowników oraz gości.
Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wywarzania nabiału, opisując m.in. niezbędne akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
- Obecnie brak na stanie
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta