Zastosowanie: do past, sosów, gulaszów, gołąbków, zup, fasoli po bretońsku, twarogu, jaj i jajecznicy.
Do przyprawiania kanapek, zapiekanek, pizzy, spaghetti, sałatek, grillowanych i pieczonych mięs i warzyw.
Pieprz ziarnisty jest używany do mięs, ryb, zup, sosów, bulionów oraz marynat. Ważne, aby dodać go na początku przyrządzania potrawy, gdyż pieprz w formie ziarnistej stopniowo uwalnia swój aromat podczas gotowania.
Masa netto: 20g
Bulion ziołowy w kostkach
Składniki: sól, tłuszcz palmowy, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; skrobia, cukier, zioła suszone (3,4%): natka pietruszki, majeranek, liście kopru, liść lubczyku, cząber; cebula, kurkuma, naturalny aromat pietruszki.
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę i seler.
Masa netto: 60g
Zastosowanie:
- do surówek i sałatek;
- bardzo smaczna przekąska;
- do muffinów;
- do pieczywa;
- można zastąpić nim jajka w ciastach lub kotletach (ma działanie wiążące)
- do dekoracji.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta