kmin rzymski, kardamon, pieprz naturalny, kolendra, goździki, papryka słodka, papryka chilli.
Zastosowanie: do dań kuchni staropolskiej, doskonała do wszelkiego rodzaju mięs pieczonych, duszonych.
Składniki:
suszone: papryka słodka, cebula, rozmaryn, estragon, bazylia, czosnek warzywa suszone.
Kolendra charakteryzuje się łagodnym smakiem, natomiast chcąc go spotęgować, można delikatnie opiec lub podsmażyć nasiona przed użyciem. Dobrze komponuje się z wędzonym mięsem i dziczyzną oraz warzywami strączkowymi.
Masa netto: 15g
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd.
Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Składniki: panier (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki), cebula, sól, jaja w proszku, kozieradka, kmin rzymski, nasiona kolendry, cynamon, kminek, imbir, goździk, pieprz czarny.
Produkt może zawierać: mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Masa netto: 90g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta