Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu!
Zastosowanie: do past, sosów, gulaszów, gołąbków, zup, fasolki po bretońsku, twarogu, jaj i jajecznicy.
Do przyprawiania kanapek, zapiekanek, pizzy, spaghetti, sałatek, grillowanych i pieczonych mięs i warzyw.
Osłonka białkowa fi 100mm 10mb
Osłonki białkowe przeznaczone są głównie dla przemysłu mięsnego.
Zastosowanie:
- wyroby wędliniarskie wędzone oraz parzone;
- małe, średnie i duże kiełbasy, np.: żywiecka, krakowska, szynkowa, tatrzańska, kabanosy, itd.;
- osłonka prosta nadaje się również do produkcji serów żółtych.
Zalety:
- przepuszczają dym oraz parę wodną, dzięki czemu wędliny osiągają lepszy smak i zapach;
- nadają wyrobom naturalny wygląd;
- nadają wspaniały kolor wędzenia;
- są wydajne w procesie produkcji;
- nadają się do klipsowania.
Kaliber: ø 100mm
Długość: 10mb
Marynata o smaku whisky - suszona mieszanka przyprawowa
Składniki: sól, gorczyca biała, czosnek (12%), papryka słodka (7%), cebula, cukier palony, cukier, majeranek, pieprz czarny (3,4%), kozieradka, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; liść laurowy, owoc jałowca, ziele angielskie, rozmaryn, olej rzepakowy.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne.
Masa netto: 20g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta