Sól kminkowo-czosnkowa zawiera naturalną sól kamienną, susz warzywny i ziołowy. Wzmacnia i poprawia trawienie, wzbogaca dietę i podnosi walory smakowe wielu potraw. Składniki: kminek (7%), czosnek (75), sól kamienna. Zastosowanie: do mięs, zup, sosów, zapiekanek, serów i sałatek.
Zastosowanie: do ryżu, kuskus, duszonych warzyw, dań mięsnych, dań z ryb i gulaszu tajine.
Przyprawa do pieczeni jest polecona do mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego. Można wetrzeć ją w surowe mięso lub na jej bazie przygotować marynatę. Pieczeń najlepiej piec w temperaturze 150-180°C, a w międzyczasie warto ją kilka razy obrócić.
Składniki: sól, gorczyca biała, papryka słodka, cebula, papryka ostra, kminek, pieprz czarny, majeranek, tymianek.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Kminek cały ma ostry zapach oraz lekko piekący gorzkawy smak. Jest idealnym zwieńczeniem słonych wypieków: bułek, precli i paluszków. Podkreśli wyjątkowy smak domowego chleba oraz sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju serów.
Masa netto: 20g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta