Przyprawa do indyka polecana jest do sznycli, frykadeli, pieczeni i gulaszu z indyka. Zamarynowanie mięsa w przyprawie sprawi, że pozostanie soczyste i pełne smaku.
Składniki: sól, musztarda w proszku (ocet, gorczyca, sól, kurkuma, aromat naturalny), czosnek, papryka słodka, cebula. cukier, bazylia (5,3%), pomidor, ocet jabłkowo-spirytusowy w proszku(ocet jabłkowy, ocet spirytusowy), kurkuma, chili, pieprz czarny, gałka muszkatołowa.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 25g
Ryby są bardzo smaczne, ale trzeba umieć odpowiednio je doprawić. Dzięki idealnie skomponowanej mieszance m.in. ziół i warzyw, Twoje dania z ryb będą miały niepowtarzalny smak i aromat. Unikalny skład przyprawy tworzą między innymi czosnek, słodka papryka i bazylia, wydobywające wszystkie zalety ryb.
Masa netto: 20g
Zioła prowansalskie to kompozycja, którą tworzą bazylia o słodkim aromacie, tymianek i oregano z lekką goryczką, korzenna nuta cząbru, wyrazisty estragon i sosnowy aromat rozmarynu. Bukiet prowansalskich ziół podkreśla walory nie tylko kuchni śródziemnomorskiej, ale też wielu innych potraw: dań mięsnych, sosów i zapiekanek warzywnych.
Masa netto: 10g
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu!
Zastosowanie: do past, sosów, gulaszów, gołąbków, zup, fasolki po bretońsku, twarogu, jaj i jajecznicy.
Do przyprawiania kanapek, zapiekanek, pizzy, spaghetti, sałatek, grillowanych i pieczonych mięs i warzyw.
Owoc jałowca to aromatyczna przyprawa o leśnym zapachu oraz słodko-gorzkawym smaku. Świetnie pasuje do pieczeni, duszonych warzyw, sałatek, pasztetów, bigosu, kiszonej kapusty, ryb i dziczyzny. Pokruszone owoce będą doskonałe do marynaty.
Masa netto: 15g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta