Właściwości lecznicze:
- regularne picie dużej ilości soku żurawinowego pozwala zapobiegać powstawanie kamieni nerkowych, a także je rozpuszczać;
- ma działanie antybakteryjne;
- przynosi ulgę w okresie menopauzy;
- posiada właściwości przeciwutleniające;
- zmniejsza ryzyko miażdżycy i chorób układu krążenia;
-obniża ryzyko zawałów serca;
- ma doskonałe właściwości odtruwające, pomaga usunąć toksyny i reguluj przemianę materii.
Zastosowanie:
- do ciast, galaretek, owsianek, musli, sałatek owocowych;
- świetnie komponuje się z warzywami, może być dodatkiem do warzywnych surówek;
- daje ciekawe efekty kulinarne w przyrządzaniu pieczeni mięsnych;
- konfitura z żurawiny nada ciekawego smaku mięsom;
- do herbatki z żurawiną.
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd.
Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Składniki: panier (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki), cebula, sól, jaja w proszku, kozieradka, kmin rzymski, nasiona kolendry, cynamon, kminek, imbir, goździk, pieprz czarny.
Produkt może zawierać: mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Masa netto: 90g
Mąka z zielonego groszku
Idealna do puree i wypieków
Masa netto: 500g
- Obecnie brak na stanie
Obecnie ta przyprawa to podstawowy składnik prawie każdej kuchni świata.
Pieprz ma silny i bardzo wyrazisty smak, co sprawia, że kreuje styl i kształtuje charakter dania.
świetnie nadaje się do zup, marynat, sałatek i dań mięsnych - np. pieczeni rzymskiej.
Masa netto: 18g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta