Przyprawa jest polecana do flaków wołowych, cielęcych i drobiowych. Dodajemy ją w połowie gotowania, pamiętając, aby flaki były gotowane aż do osiągnięcia miękkości. Doskonale sprawdza się również jako przyprawa do domowych pasztetów i mięsa wołowego.
Składniki: sól, cebula, marchew, papryka słodka, hydrolizat białka sojowego, pasternak, pieprz czarny, majeranek (2,2%), liść laurowy, imbir, cukier, gałka muszkatołowa, owoc kolendry, papryka ostra, kurkuma.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Zioła prowansalskie to kompozycja, którą tworzą bazylia o słodkim aromacie, tymianek i oregano z lekką goryczką, korzenna nuta cząbru, wyrazisty estragon i sosnowy aromat rozmarynu. Bukiet prowansalskich ziół podkreśla walory nie tylko kuchni śródziemnomorskiej, ale też wielu innych potraw: dań mięsnych, sosów i zapiekanek warzywnych.
Masa netto: 10g
Mąka z amarantusa bezglutenowa
Idealna do naleśników i wypieków
Masa netto: 500g
- Obecnie brak na stanie
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta