Przyprawa do bigosu wzbogaca walory smakowe i zapachowe dań z kapusty. Najlepiej dodawać ją w trakcie gotowania, ponieważ pod wpływem ciepła składniki zawarte w przyprawie uwalniają swój aromat.
Składniki: sól, papryka słodka, cukier, kminek, pieprz czarny, owoc kolendry, gorczyca biała, owoc jałowca, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie, papryka ostra.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Masa netto: 1kg
Ryż brązowy to pełne ziarno złożone ze wszystkich elementów – łuski, zarodka i bielma. Brązowy ryż nie jest obłuszczony i polerowany. Od białego ryżu różni się nie tylko kolorem, ale przede wszystkim obecnością łuski, która odpowiada za jego właściwości. Brązowy ryż jest mniej przetworzony, twardszy, wolniej się gotuje, należy go dłużej żuć i jest wolniej trawiony.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
