Owoc jałowca to aromatyczna przyprawa o leśnym zapachu oraz słodko-gorzkawym smaku. Świetnie pasuje do pieczeni, duszonych warzyw, sałatek, pasztetów, bigosu, kiszonej kapusty, ryb i dziczyzny. Pokruszone owoce będą doskonałe do marynaty.
Masa netto: 15g
Liść laurowy ma korzenny, lekko gorzki smak. To jedno z najpopularniejszych ziół w kuchni i w duecie z zielem angielskim podstawa wielu dań.
Masa netto: 6g
Przyprawa do bigosu wzbogaca walory smakowe i zapachowe dań z kapusty. Najlepiej dodawać ją w trakcie gotowania, ponieważ pod wpływem ciepła składniki zawarte w przyprawie uwalniają swój aromat.
Składniki: sól, papryka słodka, cukier, kminek, pieprz czarny, owoc kolendry, gorczyca biała, owoc jałowca, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie, papryka ostra.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta