5,60 zł
Masa netto: 100gMieszanka suszonych warzyw tradycyjnie używanych w polskiej kuchni do przygotowywania wywarów, z dodatkiem lubczyku i rozmarynu. Pozwala na uzyskanie świetnego wywaru o charakterystycznym aromacie. Składniki: marchew, pasternak, por, cebula, pietruszka, seler, lubczyk (5%), rozmaryn (2%).
RAFEX Przyprawa do kanapek 70g
2,70 zł
Masa netto: 70g Składniki w zmiennych proporcjach:kminek, gorczyca biała, czosnek,, papryka słodka, sól, cebula, pietruszka nać, cukier.
2,80 zł
Masa netto: 70gSkładniki w zmiennych proporcjach:papryka słodka, papryka ostra, bazylia, oregano, cebula suszona, czosnek, liść laurowy mielony, ziele angielskie mielone, sól.
2,70 zł
Masa netto: 70gSkładniki: marchew, rozmaryn, czosnek, lubczyk, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, pasternak, cebula, seler nać, kurkuma, sól.
9,60 zł
Masa netto: 200gJest uniwersalną mieszanką ziół i warzyw przeznaczoną do codziennego użytku w każdej dobrej kuchni. To oryginalna kompozycja ziół i warzyw o najcenniejszych walorach smakowych i zapachowych znakomicie uzupełnia smak i aromat ulubionych potraw. Składniki: marchew, pasternak, cebula, sól kamienna, pietruszka, pieprz czarny, cebula smażona, lubczyk, seler, por, rozmaryn, kurkuma (4%). Zastosowanie: do zup, sosów, dań mięsnych, rybnych oraz wegetariańskich. Dodawać 1-2 łyżki do litra wywaru, do pozostałych potraw według uznania. NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU!
3,20 zł
Masa netto: 50g Składniki w zmiennych proporcjach:pieprz 2%, cebula grys 10%, gorczyca, pietruszka nać, papryka grys.
5,80 zł
Masa netto: 100g
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do zagęszczania i zaciemniania sosów mięsnych; jako panierka do bułki tartej podczas smażenia schabu, ryb czy piersi z kurczaka; sosów, zup, kanapek, bulionów, makaronu, ryżu oraz dań mięsnych. Składniki:
majeranek, kolendra, cebula, ziele angielskie, marchew, kminek, czosnek suszony, nać pietruszki, pieprz naturalny, kurkuma.
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: do zagęszczania i zaciemniania sosów mięsnych; jako panierka do bułki tartej podczas smażenia schabu, ryb czy piersi z kurczaka; sosów, zup, kanapek, bulionów, makaronu, ryżu oraz dań mięsnych. Składniki:
majeranek, kolendra, cebula, ziele angielskie, marchew, kminek, czosnek suszony, nać pietruszki, pieprz naturalny, kurkuma.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta