Pieprz ziarnisty jest używany do mięs, ryb, zup, sosów, bulionów oraz marynat. Ważne, aby dodać go na początku przyrządzania potrawy, gdyż pieprz w formie ziarnistej stopniowo uwalnia swój aromat podczas gotowania.
Masa netto: 20g
cebula suszona, czosnek granulowany, papryka słodka, sól, majeranek, kminek, nać pietruszki, pieprz naturalny, pomidor suszony, koper suszony.
Imbir Kandyzowany w smaku jest jednocześnie pikantny i słodki.
W jego składzie znajduje się gingerol i zinferon o działaniu przeciwwirusowym, przeciwzapalnym i przeciwbakteryjnym.
Imbir kandyzowany to doskonały dodatek do herbaty, pierników, kompotów, konfitur, ciast oraz deserów.
Preparat powoduje wzmocnienie i wyostrzenie smaku gotowego wyrobu.Dawkowanie: 6 - 7g preparatu na 1kg farszu. Skład:wzmacniacz smaku E621; przyprawy (pieprz, majeranek); sól; maltodekstryna; warzywa (czosnek, pietruszka); glukoza; aromat (zawiera: ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka roślinnego z kukurydzy, przyprawy); oleożywica przypraw - ekstrakt przypraw; preparat aromatyczny (zawiera: sól, skrobia kukurydziana). Masa netto: 100g
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
