Skórki pomarańczowe kandyzowane to kostki skórki pomarańczowej w syropie.
Są bardzo aromatycznym dodatkiem do świątecznych jak i codziennych ciast i deserów.
Masa netto: 100g
Składniki: skórki pomarańczowe 49%, syrop glukozowo-fruktozowy 39,5%, cukier 11%, regulator kwasowości: E330 0,5%, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
rozmaryn, szałwia, pieprz naturalny, kminek, imbir, czosnek suszony, oregano, koper włoski.
Masa netto: 50g
Składniki w zmiennych proporcjach: sól 35%, czosnek, papryka słodka, chilli, pomidory, kolendra, cukier, cebula, kwasek cytrynowy, pieprz czarny, cząber, ziele angielskie, curry.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta