Zastosowanie: do past, sosów, gulaszów, gołąbków, zup, fasoli po bretońsku, twarogu, jaj i jajecznicy.
Do przyprawiania kanapek, zapiekanek, pizzy, spaghetti, sałatek, grillowanych i pieczonych mięs i warzyw.
Skórki pomarańczowe kandyzowane to kostki skórki pomarańczowej w syropie.
Są bardzo aromatycznym dodatkiem do świątecznych jak i codziennych ciast i deserów.
Masa netto: 100g
Składniki: skórki pomarańczowe 49%, syrop glukozowo-fruktozowy 39,5%, cukier 11%, regulator kwasowości: E330 0,5%, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
Śruba do maszynki "Motylek"...
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta