Imbir Kandyzowany w smaku jest jednocześnie pikantny i słodki.
W jego składzie znajduje się gingerol i zinferon o działaniu przeciwwirusowym, przeciwzapalnym i przeciwbakteryjnym.
Imbir kandyzowany to doskonały dodatek do herbaty, pierników, kompotów, konfitur, ciast oraz deserów.
Intensywny zapach i przyjemny, lekko sosnowy aromat rozmarynu sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do mięs, ryb, ryżu, wędlin, zup oraz sałatek. Doskonale sprawdza się podczas przygotowania dań kuchni polskiej, meksykańskiej i hiszpańskiej.
Masa netto: 15g
Obecnie ta przyprawa to podstawowy składnik prawie każdej kuchni świata.
Pieprz ma silny i bardzo wyrazisty smak, co sprawia, że kreuje styl i kształtuje charakter dania.
świetnie nadaje się do zup, marynat, sałatek i dań mięsnych - np. pieczeni rzymskiej.
Masa netto: 18g
Prymat Przyprawa do mięs bez dodatku glutaminianu sodu i substancji konserwujących.
Bez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu!
Zastosowanie: do pieczonej golonki.
Przyprawa do dziczyzny podkreśla wyborny smak mięsa z dzika i jelenia. Doskonale komponuje się z pieczonymi żeberkami wieprzowymi. Wykorzystywana jest także jako składnik aromatycznych marynat i pasztetów.
Składniki: sól, cebula, papryka słodka, nasiona kolendry, pieprz czarny, owoc jałowca, rozmaryn 5%, chili, tymianek, ziele angielskie, liść laurowy, kurkuma.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
Masa netto: 20g
Zastosowanie:
- do surówek i sałatek;
- bardzo smaczna przekąska;
- do muffinów;
- do pieczywa;
- można zastąpić nim jajka w ciastach lub kotletach (ma działanie wiążące)
- do dekoracji.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta