Owoc jałowca to aromatyczna przyprawa o leśnym zapachu oraz słodko-gorzkawym smaku. Świetnie pasuje do pieczeni, duszonych warzyw, sałatek, pasztetów, bigosu, kiszonej kapusty, ryb i dziczyzny. Pokruszone owoce będą doskonałe do marynaty.
Masa netto: 15g
Mąka gryczana biała BEZGLUTENOWA
Doskonała do makaronów i chlebów
Masa netto: 500g
Mąka żytnia pełnoziarnista 1kg
Mąka żytnia pełnoziarnista
Doskonała do wypieku chleba
Typ 2000
Młyn Niedźwiady
Masa netto: 1kg
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby!
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np.goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne. Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycają smakiem domowników oraz gości.
Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wywarzania nabiału, opisując m.in. niezbędne akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
- Obecnie brak na stanie
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta