• Obecnie brak na stanie
Sery

Sery, masło i jogurt Zbigniew Prokopczuk

19,99 zł
Brutto

Wyświetl historię cen produktu

Najniższa cena 19,99 zł od 16.04.2024 dla tego produktu

SEKRETY POLSKIEJ KUCHNI
SERY, MASŁO I JOGURT
ZBIGNIEW PROKOPCZUK

Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby!

W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np.goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne. Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycają smakiem domowników oraz gości.

Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wywarzania nabiału, opisując m.in. niezbędne akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Brak recenzji użytkowników.

  • Zarejestruj się

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło