5,30 zł
Pieprz czerwony, nazywany także różowym, jest rzadszym rodzajem pieprzu, pozyskiwanym z mocno dojrzałych owoców pieprzu.
2,52 zł
Jako przyprawę stosuje się świeże liście, całe lub posiekane oraz suszone całe, rozdrobnione lub zmielone.
2,90 zł
Masa netto: 100g
Składniki w zmiennych proporcjach:sól 50%, pieprz czarny 2%, pieprz biały, pieprz zielony, pieprz czerwony, pieprz cayenne, pieprz syczuański, czosnek, cebula, gorczyca. Alergen: GORCZYCA.
Składniki w zmiennych proporcjach:sól 50%, pieprz czarny 2%, pieprz biały, pieprz zielony, pieprz czerwony, pieprz cayenne, pieprz syczuański, czosnek, cebula, gorczyca. Alergen: GORCZYCA.
RAFEX Przyprawa pieczarkowa...
2,60 zł
Masa netto: 70gSkładniki:sól, pasternak, mleko w proszku, mąka pszenna, cukier, marchew, olej, aromat pieczarki, maggi.
ZRĘBKI WĘDZARNICZE OLCHOWE 1kg
5,60 zł
ZRĘBKI WĘDZARNICZE OLCHOWE
Masa netto: 1kgNajwyższej jakości, całkowicie naturalne zrębki olchowe. Wykorzystywane do wędzenia wszystkich rodzajów mięs i ryb. Nadają piękny kolor, od ciemnozłotego aż do brązowego. Ich wyjątkowy aromat wnika głęboko w żywność.
Masa netto: 1kgNajwyższej jakości, całkowicie naturalne zrębki olchowe. Wykorzystywane do wędzenia wszystkich rodzajów mięs i ryb. Nadają piękny kolor, od ciemnozłotego aż do brązowego. Ich wyjątkowy aromat wnika głęboko w żywność.
2,40 zł
To przyprawa korzenna o lekko cytrynowym zapachu i palącym smaku.Jest powszechnie stosowany w kuchni egzotycznej. Jest składnikiem wielu mieszanek przyprawowych, m.in. curry, nadaje jej niepowtarzalny smak orientu. Właściwości lecznicze:- łagodzi bóle żołądkowe;- wzmaga apetyt;- pomaga złagodzić ból i zmniejszyć stan zapalny stawów;- przeciwdziała reumatyzmowi i skurczom mięśni;- pobudza krążenie krwi, usuwa toksyny z organizmu, oczyszcza jelita i nerki;- stosowanie pomaga w odżywianiu skóry;- ma na działanie napotne, dzięki czemu może pomóc w gorączce. Zastosowanie:- przyprawia się nim mięso, ryby, dania z ryżu i fasoli;- do doprawiania dżemów i konfitur z owoców;- dodaje się go do ciast, pierników, kisieli i budyniów;- aromatyzuje kompoty, likiery, grzane wino oraz piwo, herbatę i kawę;- jest dodawany do marynat z dyni i ogórków, sosów, pasztetów i flaków.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta