9,40 zł
Masa netto: 65gPrzyprawa włoska jest oryginalną kompozycją ziół i warzyw o najcenniejszych walorach smakowych i zapachowych. Niepowtarzalny aromat Przyprawy Włoskiej sprawia, że wszelkie mięsa, sosy, sery, zupy, zapiekanki, spaghetti i pizze stają się kulinarnymi arcydziełami. Składniki: cebula, lubczyk, kozieradka, czosnek, majeranek, sól kamienna, papryka, czarnuszka, cząber.
VISANA Przyprawa lubczykowa...
9,40 zł
Masa netto: 65g Oparta na oryginalnej recepturze, znakomicie uzupełnia smak i aromat tradycyjnego rosołu.Składniki: cebula smażona, lubczyk, pasternak, sól kamienna, pietruszka, marchew, seler, pieprz czarny, por, rozmaryn.
5,00 zł
Plastikowa tulejka ślimaka do maszynki nr 22 i 32.
Służy do osadzania ślimaka w korpusie maszynki do mięsa.Pasuje do maszynek "ALFA".
Służy do osadzania ślimaka w korpusie maszynki do mięsa.Pasuje do maszynek "ALFA".
8,00 zł
Zrębki wędzarniczeŚLIWAMasa netto: 1kgZrębki marki Borniak cenione są za najwyższą jakość. Są wolne od zanieczyszczeń, są prawidłowej granulacji oraz wilgotności, a to daje nam wysoką dymotwórczość. Wędzonki powstałe na bazie tych zrębek cechuje stabilna barwa i doskonały, naturalny smak.
1,80 zł
Liść laurowy ma korzenny, lekko gorzki smak. To jedno z najpopularniejszych ziół w kuchni i w duecie z zielem angielskim podstawa wielu dań.
Masa netto: 6g
2,50 zł
Masa netto: 100gJest to najpopularniejsza przyprawa w kuchni bułgarskiej.
Występuje w dwóch odmianach: czerwonej i zielonej. Czubrica czerwona zaostrza potrawy oraz sprawia, że przygotowane dania zyskują niespotykany i oryginalny smak. W jej skład wchodzą: papryka, cząber, pieprz czarny, sól. Właściwości lecznicze:- ma właściwości bakteriobójcze;- jej spożywanie hamuje rozwój drożdżaków;- olejek z cząbru, który jest w niej zawarty, hamuje aktywność wirusów;- działa także destrukcyjnie na grzyby patogenne pochodzące z rodzaju Trichophyton. Zastosowanie:- służy do przyprawiania wszelkiego rodzaju mięs;- dodaje się ją do zup i dań z fasoli;- przyprawia się nią dania z soczewicy, z mięsa baraniego i jagnięcego;- bardzo dobra do poprawienia smaku przyrządzanego leczo, pikantnego gulaszu, bigosu, spaghetti oraz pizzy.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta