3,90 zł
Masa netto: 50gBez dodatku soli i cukru! Bez glutaminianu! Zastosowanie: dodań kuchni włoskiej: do pizzy, makaronów, do sałatek i past twarogowych, jajecznych i warzywnych. Także do omletów i zapiekanek. Składniki:
rozmaryn, szałwia, pieprz naturalny, kminek, imbir, czosnek suszony, oregano, koper włoski.
rozmaryn, szałwia, pieprz naturalny, kminek, imbir, czosnek suszony, oregano, koper włoski.
2,60 zł
Masa netto: 70gSkładniki:czosnek, pieprz, glukoza, kolendra, pieprz biały, sól, cukier brązowy, kminek grys, oregano, papryka słodka, cebula, skrobia kukurydziana, chilli grys, chilli proszek, maltodekstryna, cebula prażona, GORCZYCA.
3,50 zł
Masa netto: 70g
Składniki w zmiennych proporcjach:cebula, marchew, pasternak, nać pietruszki, suszone podgrzybki, seler, por, kwasek cytrynowy, sól, cukier, glutaminian sodu, skrobia ziemniaczana.
Składniki w zmiennych proporcjach:cebula, marchew, pasternak, nać pietruszki, suszone podgrzybki, seler, por, kwasek cytrynowy, sól, cukier, glutaminian sodu, skrobia ziemniaczana.
RAFEX Przyprawa korzenna do...
3,00 zł
Masa netto: 60gSkładniki: imbir, bazylia, gorczyca, ziele angielskie, cebula, pieprz, koper.
10,50 zł
Cebula jest popularnym na całym świecie warzywem o silnym, słodkim smaku, niezbędnym w każdej kuchni.Jest jednym z nielicznych warzyw, które podczas przygotowywania, nie traci swoich wartości zdrowotnych. Cebula zawiera wiele witamin m.in. A, B1, B2, B6, B7, C. Pomimo tego, że została zasuszona, to nie straciła swoich walorów smakowych ani aromatu. W postaci prażonej jest chrupiąca i bardzo smaczna.Zastosowanie:- doskonała do pieczeni, zup, sosów, puree ziemniaczanego;- dodatek do zapiekanek, hot-dogów, hamburgerów;- może być dodana do kotletów mielonych oraz farszów mięsnych, pierogów;- nadaje się także do bezpośredniego spożycia, można nią posypać kanapkę lub dodać do sałatki.
24,00 zł
Ta przyprawa nie tylko barwi potrawę, nadaje jej także specyficzny zapach oraz delikatny, łagodny smak. Jest ważnym składnikiem wielu mieszanek przyprawowych (w tym curry). Wykorzystywana jest w postaci zmielonej.
Właściwości lecznicze:
- jest łagodna dla przewodu pokarmowego;
- działa pobudzająco i wiatropędnie;
- wspomaga gojenie się ran;
- redukuje cholesterol;
- jest jedną z substancji przeciw-rakowych.
Właściwości lecznicze:
- jest łagodna dla przewodu pokarmowego;
- działa pobudzająco i wiatropędnie;
- wspomaga gojenie się ran;
- redukuje cholesterol;
- jest jedną z substancji przeciw-rakowych.
Zastosowanie:
- do barwienia ciast, ryżu, kalafiora, zup (takich, jak rosół i jarzynowa) i sałatek;
- barwi również dania z kurczaka, ryb, owoców morza;
- dobry dodatek do sosów kremowych;
- może zastąpić szafran;
- przyprawia się nią gotowane jajka, majonez, omlety, serki topione.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta