Skórki pomarańczowe kandyzowane to kostki skórki pomarańczowej w syropie.
Są bardzo aromatycznym dodatkiem do świątecznych jak i codziennych ciast i deserów.
Masa netto: 100g
Składniki: skórki pomarańczowe 49%, syrop glukozowo-fruktozowy 39,5%, cukier 11%, regulator kwasowości: E330 0,5%, substancja konserwująca: dwutlenek siarki.
Masa netto: 50g
Składniki w zmiennych proporcjach: ziele angielskie, czarny pieprz, cynamon, goździki, kolendra mielona, imbir, gałka muszkatołowa.
ROL-TIM Barbecue z jałowcem...
jałowiec mielony, pieprz naturalny, ziele angielskie, goździki, liście laurowe, sól.
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta
-
Zaloguj się
-
Zarejestruj się
Logowanie do istniejącego konta Zaloguj się na swoje konto
Zresetuj hasło
Nowa rejestracja konta

