Aromaty

W naszym sklepie znajdą Państwo aromaty do mięs. Aromaty te są produkowane w wyniku obróbki mięsa, warzyw, nabiału itp. Gotowanie i smażenie tych składników sprawia, że wyodrębniana jest cała gama smaków oraz aromatów. Różnego rodzaju parówki, mortadele, konserwy i dania gotowe, mają skomplikowaną produkcję. Często są poddawane obróbce termicznej, która może negatywnie wpłynąć na ich smak i zapach. Dodając do nich odpowiedni aromat można sprawić, że produkty te będą znacznie atrakcyjniejsze w oczach konsumentów.

Aromaty można ze sobą dowolnie łączyć, niekoniecznie w oczywisty sposób. Do kurczaka można m.in. dodać aromat boczku lub innych części wieprzowiny. W naszej ofercie znajdą Państwo aromaty do konserw, aromat do drobiu oraz aromaty dymu wędzarniczego. Można je wykorzystać na etapie produkcji wyrobów mięsnych lub w lokalach gastronomicznych, zmieniając również ich kolor. Wzmacniają one naturalny smak oraz zapach mięs, nie wpływając przy tym na pogorszenie jego jakości.

Aktywne filtry

  • Zarejestruj się

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło